IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kos oblačila, ki je vedno aktualen

27. 7. 2017; 04.47
Avtor: Ana K.
Tudi ti ne moreš brez nje?

Srajca je idealen kos, ki ga lahko nosiš vedno in za vse priložnosti. Bodisi svečane dogodke ali pa kar vsak dan za v šolo. Naj bo zunaj hladno ali toplo, sonce ali dež, z njo izpadeš naravnost fantastična. Pričaraj brezčasno eleganco in nosi srajce.

Je del osnovne garderobe, kar pomeni, da bi jo morala imeti vsaka pripadnica ženskega spola v svoji omari. Bela in črna sta barvi, ki ju lahko kombiniraš čisto na vse in ti zato priporočamo, da krasita police tvoje garderobe. Seveda pa to ne pomeni, da se ne smeš poigravati še z drugimi barvami in poslikavami. Namreč to poletje so v modi raznorazni vzorci. Od črt, pik, karo vzorcev do rož. Prav tako pa lahko izbiraš med različnimi dolžinami. Kot so modni kratki topi, so prav tako modne tudi kratke srajce.

Naš idealen kos oblačila lahko nosiš na različne načine. Srajco zatlači za hlače v celoti ali pa pusti, da pade po tvojem telesu kar tako kot je. Naj pa ti razkrijemo skrivnost. Opazili smo, da vedno več zvezdnic zatlači svojo srajco polovično. Torej, da je polovica srajce zatlačena, druga polovica pa ne. Poskusi tudi ti.

In še zadnji nasvet. Ustvarjaj različne kombinacije. Srajco lahko nosiš pod jakno, jo okrasiš s šalom in raznoraznimi modnimi dodatki.

Bodi elegantna in se istočasno počuti udobno in sproščeno!

prejšnji članek
Foto: Hailey Baldwin v mini rdeči oblekici
Obsedena!
Foto: Hailey Baldwin v mini rdeči oblekici
naslednji članek
Maja Keuc raje na mrazu kot na morju
Obsedena!
Maja Keuc raje na mrazu kot na morju
Preberite tudi