Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Obarvaj svojo garderobo

25. 2. 2017; 11.30
Avtor: Š. K.
8521911929c03b45753df348c8cefbe7
Barve so tiste, ki vplivajo na razpoloženje zato svojo garderobo obogati z barvnimi oblačili.

Barve so tiste, ki vplivajo na razpoloženje zato svojo garderobo obogati z barvnimi oblačili.

Temna oblačila

Predstavljaj si svet brez barv. Hodiš po sivi ulici, obdajajo te sive hiše, mimo tebe hodijo ljudje v sivih in črnih oblačilih. Hej, kje so barve? Bi se razveselila nekoga, ki bi v vsej sivini prišel v rumeni majici? Takrat bi zagotovo polepšal tvoj dan in te razveselil. Tako tudi barve v vplivajo na tvoje razpoloženje. V njih se lahko počutiš veselo, sproščeno, udobno, srečno, pozitivno. Razpoloženje se v veliki meri odraža v tem, katere barve nosimo. To je torej en razlog več, da svoji kolekciji oblačil dodaš barve. To so lahko modni dodatki ali preprosti kosi oblačil, ki jih boš lahko kombinirala s tistimi, ki jih že imaš doma.

Moč barv

Barve stvarem vdihnejo življenje in jih naredijo zanimivejše. Kako je lahko preprosta rumena majica videti boljše kot dolgočasna siva? Preprosto. Dokazano je, da barve podzavestno vplivajo na naše počutje in tako tudi na počutje tistih, ki nas opazijo.

Z barvnimi dodatki lahko popestriš marsikateri kos garderobe, pa še cenejše in izvirnejše je, da svojo garderobo poživiš z dodatki. Poskusi s šalom, torbico, čevlji, izvirnim in drugačnim nakitom, pasom.

Kaj lahko narediš sama?

Kupi dodatke ali kakšen kos oblačil v zeleni, rdeči, modri, živo rožnati barvi in tako zares poudari svojo garderobo. Te močne barve kombiniraj k nevtralnim kosom kot so črna, bela, siva, rjava ...

Ustvari barvni kontrast in mu dodaj drobne dodatke drugih barv. To pomeni, da na primer ustvariš črno-belo kombinacijo in jo poživiš z ostalimi barvami, na primer z rdečim dodatkom. Nekemu kontrastu tako dodaš dodatek v poljubni barvi.

prejšnji članek
Zanimive ilustracije, ki prikazujejo lepotne travme vseh deklet
Moj life
Zanimive ilustracije, ki prikazujejo lepotne travme vseh deklet
naslednji članek
Selena se je fantu pridružila na evropski turneji
Obsedena!
Selena se je fantu pridružila na evropski turneji
Preberite tudi