Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj bo britje učinkovitejše!

18. 12. 2016; 06.45
Avtor: K.M.
o-WOMAN-SHAVING-LEGS-facebook
Tvoje noge bodo od zdaj naprej gladke dalj časa.

Si tudi ti želiš zjutraj imeti več časa? Ti gre britje nog že pošteno na živce? Predstavljamo ti nekaj preprostih trikov, ki ti bodo pomagali odstraniti nadležne dlačice za dalj časa in ti tako prihranili nekaj minut, ki v jutranjih urah pridejo še kako prav. Seveda pa moraš biti tudi pozorna na to, kako se zadeve lotiš, da bo tvoja koža čim manj razdražena.

1. Dobro je, da en dan pred britjem narediš solni 'piling'. Tako boš odstranila mrtve celice, ki ukleščijo manjše dlačice. Za povrh pa bo tvoja koža bolj gladka, sveža in pripravljena na obnovo.
2. Naslednja stvar, ki ti svetujemo, da jo narediš preden se lotiš samega britja, je prha. Tako boš odstranila znoj in naravna olja ter na ta način hidratirala dlačice, kar ti bo za kar 60% olajšalo samo britje.


3. Ali med britjem velikokrat uporabljaš milo? Nikar ne počni več tega, saj le-ta tvojo kožo suši, namesto da bi jo vlažil. Posezi raje po vlažilnem gelu za britje.
4. Zelo pomemben je tudi izbor ustrezne britvice. Naj ne bo preostra in nikar je ne kradi očetu. Kupi si takšno, ki je prilagojena britju nog. Pomembno pa je tudi to, da je ne uporabljaš predolgo, saj sčasoma izgubijo učinek ter samo dražijo kožo. Ena britvica naj bi bila uporabna za 10 britij. Pozorna bodi tudi na to, da pri britju ne uporabiš sile. Uporabi nežen prijem in tako bo tudi samo britje prijetnejše.

Nikar pa ne pozabi na nego po tem, ko bodo dlačice že odstranjene. Pomembno je, da koža ostane vlažna, saj boš le tako rehidrirala celice in pričarala zdrav sijaj. Namaži jo z naravnimi olji. Priporočamo ti naravna koksova ali mandljeva olja, ki bodo tvoji koži dala potrebna hranila.

prejšnji članek
Viralni video, ki bo spremenil način, kako gledaš nase
Moj life
Viralni video, ki bo spremenil način, kako gledaš nase
naslednji članek
Kaj se zgodi, če se tuširaš s hladno vodo?
Lepotičenje
Kaj se zgodi, če se tuširaš s hladno vodo?
Preberite tudi