Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ali postanejo obrvi zaradi puljenja gostejše?

30. 11. 2015; 06.20
Avtor: Ana K.
Eyebrow-Shapes-Suit-Your-Face-Shape
Preveri, kako se je najbolje lotiti oblikovanja obrvi.

Ti gredo tvoje obrvi na živce in jih želiš lepše oblikovati? Potem, ti bodo te informacije, ki smo jih pripravili zate, prišle še kako prav. Preveri, kako se je najbolje lotiti oblikovanja obrvi.

Najprej razrešimo eno težavo. Če misliš, da bodo tvoje obrvi s puljenjem postajale vedno gostejše, se motiš. To nikakor ne drži. Kvečjemu lahko s puljenjem dosežeš 'izkoreninjenje' dlake na tistem področju. Namreč, če izpuliš koren, se lahko zgodi, da dlaka tam ne požene več. Iz tega razloga je dobro, da odstranjuješ le tiste, ki ležijo navzkriž ali pa tiste, ki se nahajajo izven lepega loka, ki ga mora obrv imeti. Nikar si ne populi obrvi v tanko črto, ker je to grdo in hkrati tudi nevarno, saj obstaja možnost, da ti tam dlake sploh ne bodo več zrasle.

Nadležne dlačice boš najlažje odstranjevala po kopanju. Kaj moraš narediti? S kazalcem in sredincem kožo najprej napneš in dlačico izpuliš v smeri njene rasti. Da pa te to ne bo bolelo, lahko kožo pred tem zmasiraš z ledeno kocko, ki služi kot naravna lokalna anestezija.

Preden pa se lotiš samega puljenja, si moraš obrv lepo začrtati. Če te zanima, kako lahko to storiš, najdeš trike na tej povezavi. Seveda pa ti na tej točki toplo priporočamo, da prvič raje obiščeš strokovnjakinjo, ki ti bo obrvi oblikovala v skladu s tvojim obrazom. Potem se boš z lahkoto držala loka, ki ti ga je priporočila ona in boš na vsake toliko časa samo populila dlačice, ki ga kvarijo.

… in pot do popolnih obrvi je razkrita.

prejšnji članek
Želi si je nazaj!
Obsedena!
Želi si je nazaj!
naslednji članek
Kaj je ljubezen?
Obsedena!
Kaj je ljubezen?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija