Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Lepotne pikice

25. 2. 2017; 09.04
Avtor: K. Š.
eFlvlxg
Te motijo ali ne? Preveri naše mišljenje. in to, kako smo svetovali simpatični 13-letnici, ki nas je vprašala za mnenje.

Stara sem 13 let, motijo pa me namreč lepotne pikice. Saj so majhne in čisto normalne, toda jih imam veliko in me zelo motijo. Ne toliko zaradi sebe, toda zaradi tega, ker imam dve ali tri majceno večje in temnejše na prsih in se bojim, da to fante moti in jih bo odvrnilo od spolnih odnosov z mano. S fanti sicer do sedaj nisem imela težav, tudi zdaj imam resnega fanta in tudi s prijateljicami nimam nobenih težav. Bojim se zato, ker fantje pričakujejo popolno telo, ki ga pa jaz nimam. Pa še to. Rada bi režirala ali igrala v filmih, toda ne vem na katero šolo moram iti. Upam da mi boš lahko pomagala in se ti že vnaprej zahvaljujem za odgovore.

 *InLove Girl*

Odgovor uredništva: 

Veš, kako malo ljudi je popolnih? Čisto vsak od nas ima nekaj, kar naj bi bilo tako grozno, pa v resnici sploh ni. Čeprav se tebi pikice zdijo velike kot Južna Amerika, sem prepričana, da jim fantje ne bodo pripisali tako tragičnih razsežnosti. Morda jim bodo celo všeč, ker se po njih razlikuješ od drugih. Saj veš, kako so si včasih dame celo pripenjale lepotno piko na obraz in tudi Marilyn Monroe jo je imela in se je vsemu moškemu svetu zdela seksi. Fantje ne pričakujejo popolnega telesa. Ravno zadnjič sem se z enim pogovarjala o tem in je rekel, da nas že prej pogledajo in si približno predstavljajo, kakšne smo, tako da ne prihaja do kakšnih velikih šokov. In pravi tudi, da se fantov ne da tako hitro odvrniti od spolnih odnosov, da se mora zgoditi res kaj groznega, da si na sredi premislijo, drugače pa niso oni tisti, ki bi to počeli. Poleg tega si nekomu, ki te ima rad, lep v celoti. Tudi tvoje majhne napake se mu zdijo srčkane. Gleda te z drugimi očmi, ki so mnogo manj kritične od tvojih. Svetujem ti, da sprejmeš svoje pikice in se za spolnost odločiš s fantom, ki te bo imel res rad, pa bo vse v redu. 

prejšnji članek
Omar Naber obljublja, da nas ne bo razočaral
Obsedena!
Omar Naber obljublja, da nas ne bo razočaral
naslednji članek
FOTO: Anwar Hadid in Sofia Richie ujeta skupaj
Obsedena!
FOTO: Anwar Hadid in Sofia Richie ujeta skupaj
Preberite tudi