stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Stvari, zaradi katerih ne bi smela biti nesamozavestna

17. 4. 2018; 08.30
Avtor: K.M.
nesamozavestna
Nekatere stvari so v resnici povsem normalne, a si zaradi njih lahko pogosto nesamozavestna. Preveri, kdaj moraš postopati bolj odločno!

1. Dlačice na rokah

Depilacija, oziroma odstranjevanje dlačic, je nekaj vsakdanjega. Ena izmed lepotnih zapovedi, ki je sicer ne odobravamo, je ta, da si moraš odstranjevati dlačice pod pazduho, na nogah in na intimnih predelih. Dlačice na rokah pa so nekaj povsem normalnega in vsakdanjega, le redka dekleta pa si jih dejansko odstranjujejo. Ne glede na to, ali so dlačice svetle in redke, ali temne in goste - vse so sprejemljive. Sama pri sebi pomisli, kolikokrat so te zmotile dlačice drugega dekleta. Nikoli? Zakaj bi se torej sramovala svojih. 

2. Velikost in oblika tvojih prsi

Na rast svojih prsi zelo težko naravno vplivaš. Tudi če boš imela kak kilogram več, to še ne pomeni, da bodo prsi občutno večje in bolj čvrste. Čeprav so del fantovega poželenja, pa zaradi njih ne smeš biti nesamozavestna. Na trgu obstaja veliko različnih nedrčkov in oblačil, ki optično spremenijo videz tvojih prsi, zato se da vse nadomestiti z izborom pravilnega kosa oblačila. Če pa sta tvoji dojki različnih velikosti, brez panike, nisi edina. 

3. Postava

Kilograme lahko reguliraš z zdravo prehrano in športnim življenjem. Na dejansko obliko postave pa ne moreš vplivati. Velikost, dolžina dog, celo širina bokov ... Vse to je zapisano v tvojih genih in na svetu ni postopkov, ki bi le-to lahko spremenili. Zato sprejmi svoji višino, bodi ponosna na svoje boke in namesto joka, zaradi svojih kratkih nog, raje uporabi visoke pete. 

prejšnji članek
Sarah Hyland presenetila z novo pričesko
Obsedena!
Sarah Hyland presenetila z novo pričesko
naslednji članek
Bella Hadid odločno: Z njim se nisem poljubljala jaz
Obsedena!
Bella Hadid odločno: Z njim se nisem poljubljala jaz
Preberite tudi