nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naličena tudi v šolo

22. 10. 2016; 12.45
Avtor: Julija
licenjesola
S tem videzom boš v trenutku pripravljena na šolske izzive, zmenke v zadnjem hipu, domače žure, pohajkovanja s prijateljicami in nepozabno šolsko leto.

Čeprav tvoja mama in razredničarka pravita, da ličila ne spadajo v šolo, ti veš, da se naličena počutiš boljše in samozavestnejše. Če ne moreš brez ličil, se naliči čim bolj neopazno in naravno, en predlog smo ti pripravili tudi mi. S tem videzom boš v trenutku pripravljena na šolske izzive, zmenke v zadnjem hipu, domače žure, pohajkovanja s prijateljicami in nepozabno šolsko leto.

1. Najprej na obraz nanesi svojo najljubšo BB kremo, ki bo prekrila drobne nepravilnosti, izenačila polt in hkrati negovala kožo. Če uporabljaš tekoči puder, ga za vsak dan zmešaj z vlažilno kremo v razmerju 1 : 1, saj v šolskih klopeh res ne potrebuješ 'maske' na obrazu.
2. Z rjavim matiranim senčilom in prirezanim čopičem oblikuj obrvi – senčilo mehko zabriši in se izogni ostrim linijam. Uporabiš lahko tudi barvico za obrvi, vendar ponovno previdno z nanosom, da ne boš videti nenaravna.
3. Na celotno zgornjo veko s prsti nanesi dolgo obstojno kremno senčilo v nežni rožnati barvi, nato pa v gubo veke nanesi svetlo rjavo ali bež senčilo ter nežno zabriši.
4. V zunanje kotičke oči nanesi temno rjavo senčilo, na sredino veke pa svetleče rožnato ali biserno senčilo, da ustvariš tridimenzionalni videz.
5. Na zunanji del spodnje veke nanesi temno rjavo senčilo in ga narahlo zabriši s svetlečim rožnatim senčilom, nato pa z volumensko maskaro poudari trepalnice.
6. Za svež videz na lička narahlo nanesi marelično rdečilo. Enak odtenek lahko uporabiš tudi na ustnicah, ali pa posezi po svojem najljubšem obarvanem balzamu, ki te spominja na poletne dni.

prejšnji članek
5 najbolj vročih pesmi v tem trenutku
Obsedena!
5 najbolj vročih pesmi v tem trenutku
naslednji članek
Tvoja koža bo v TOP formi!
Lepotičenje
Tvoja koža bo v TOP formi!
Preberite tudi