Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To so laži o tvojem nedrčku

12. 1. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
brabra
Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo!

Prepričani smo, da ti že od nekdaj govorijo stvari, povezane s tvojim nedrčkom, ki naj bi ti celo škodovale. Ne smeš verjeti čisto vsaki stvari, ki ti jo predstavijo, zato smo se odločili, da razbijemo določene mite, da boš ti še naprej uživala skupaj s svojim nedrčkom. 

Že od nekdaj, verjetno je to nekoliko povezano tudi s predsodki, nošenje nedrčka povezujejo z boleznimi, predvsem z rakom. Brez panike. Mita, da nošenje nedrčka ponoči, ko spiš in nošenje nedrčka s kostjo povzročata raka NIKAKOR NE DRŽI. Če že, oba pripomoreta k boljši trenutni oblikovanosti tvojih prsi, res pa je, da ni najbolj higienično, če spiš v nedrčku in seveda nič se ne more boriti s tvojo dednostjo. 

Zanimiv mit je tudi ta, da so nedrčki univerzalni. Nikakor! Univerzalen ne more biti niti športni nedrček, ki ni tako zelo posvečen velikostim košaric. Moraš imeti svoj nedrček, ki je primeren tvoji velikosti, tako telesa kot tudi obsegu prsi. Nikakor ne smeš verjeti, da lahko nosiš recimo sestrin nedrček. Ni nujno, da je vajina velikost enaka! 

Pa še ena, povezana s prsmi. Vaje za mišice, ki se osredotočajo na tvoje prsne mišice, nikakor ne pripomorejo k temu, da bi le-te stale na mestu. Žal, to ni v nikakršni povezavi!



prejšnji članek
Gigi je voščila Zaynu za rojstni dan
Obsedena!
Gigi je voščila Zaynu za rojstni dan
naslednji članek
Ste rojeni v tem mesecu? Potem je veliko možnosti, da postanete slavni
Moj life
Ste rojeni v tem mesecu? Potem je veliko možnosti, da postanete slavni
Preberite tudi