mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Zapelji ga z očmi

11. 1. 2017; 07.14
Avtor: K.M.
licilacrtalo
Črtalo za oči, kot ga še nisi videla

Dnevno uporabljaš črtalo za oči, a si se že naveličala njegovega že skoraj vsakdanjega učinka. Nisi edina. Na to so pomislili tudi sami ustvarjalci ličil in umetniki ličenja, zato so ustvarili nekaj novega, drugačnega, posebnega ... Ustvarili so črtalo za oči, kot ga še nisi videla. Črtalo, ki krši norme. 



Črtalo je legenda, ki sta jo ustvarila film – je podpis nekaj najbolj izjemnih filmskih pogledov – in modna fotografija, najboljši adut ženske, ki išče kozmetično identiteto, ki bo samo njena. Sodobnejšo in privlačnejšo kot kadar koli prej ga lahko naneseš kot želite – nazorno, podaljšano preko veke ali subtilneje in nežno ob korenu trepalnic. S svojo mogočno vrnitvijo na modne steze in lepotne tutoriale simbolizira neskončno željo po ustvarjanju in zabavanju z ličili, da boš izstopali iz množice.

Lancôme je z željo, da spremeni pravila in premakne meje, ustvaril črtalo Grandiôse, navdihnjeno s tehnikami umetnikov ličenja. To revolucionarno črtalo krši norme za subtilnejšo tehniko in izjemno fleksibilnost po nanosu. Izjemen tehnološki dosežek omogoča zasuk in s tem 35-stopinjsko ukrivljenost držala in skoraj neomejeno ustvarjalnost. Njegova nova gosta, temna in intenzivno mat formula naredi oči intenzivnejše in ustvarja izjemno drzne linije.



Ukrivi. Nanesi. Ustvari.
Gre za eno od najbolje varovanih skrivnosti umetnikov ličenja: namerno ukrivljene krtačke za večjo prožnost in ustvarjalnost ter lepše oči.
Črtalo Grandiôse s svojim držalom, ukrivljenim za 35 stopinj, v trenutku poenostavi tehniko za izboljšan nanos. 35 stopinj izraženih v 360-stopinjski ustvarjalnosti. Inovativna ukrivljenost spreminja pravila igre in spodbuja drznost brez meja. Lisa Eldridge, ustvarjalna vodja ličenja iz Lancôma, je svoje izkušnje in znanje uporabila za določitev točnega kota. Ta številka zato simbolizira spremembo na področju ustvarjalnosti.
Ročaj črtala Grandiôse je mogoče upogniti z zasukom in uporabiti v dveh različnih položajih: ravno in ukrivljeno. V nagnjenem položaju je mogoče vse, saj črtalo doseže zgornjo linijo trepalnic lažje in natančneje, od notranjega do zunanjega roba. Tehnika je prijaznejša do uporabnikov, poenostavljena in neomejena.
Črtalo Grandiôse ima tudi izjemno tanko konico (samo 0,2 mm) z najlonskimi mikrovlakni in smolnato teksturo za popolno prožnost: dve glavni značilnosti za popolno natančnost linij. Gre za črtalo, ki se namoči, kar pomeni, da bo konica vpila ravno zadostno količino izdelka, ko jo pomočiš v stekleničko.




Za pogled, ki bo očaral!

prejšnji članek
FOTO: Nov parček? Ujeli so ju med poljubljanjem
Obsedena!
FOTO: Nov parček? Ujeli so ju med poljubljanjem
naslednji članek
Tako do privlačne zadnjice
Obsedena!
Tako do privlačne zadnjice
Preberite tudi