900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Če si rdečelaska, moraš narediti to

22. 5. 2017; 11.07
Avtor: K.M.
ginger
Nega rdečih las.

Na svetu je nešteto različnih tipov las. Razlikujejo se po videzu, moči, strukturi, hranilni vrednosti, lesku in tudi barvi. Svetlolaske, rjavolaske, črnolaske in rdečelaske ... Tokrat se bomo posvetili ravno slednjim. Če si rdečelaska, potem tvojim lasem prija sledeče.

Dejstvo, da si naravna rdečelaska ne sme biti nikoli negativno. Številna dekleta ti to barvo las zavidajo, tudi če je ti nisi nikoli marala. Vseeno pa moraš tudi ti poskrbeti za to, da tvoji lasje ne izgubijo svojega leska. To pa lahko narediš z že zelo preprosto masko za lase, ki bo tvojo barvo še izpostavila.

Lasje ti bodo hvaležni, če si boš naredila masko ali piling iz ingverja in brinovih jagod, mešanico pa si bo približno desetih minutah izpereš in las umiješ še s klasičnim šamponom. Tudi cvetovi hibiskusa poudarijo tvojo rdečo barvo. Liste namoči v vroči vodi in počakaj, da se ohladi. Poparek precedi in ga uporabi med tekočim izpiranjem. Priporočljiv pa je tudi naraven in nesladkan sok brusnic, ki bo tvojo barvo še poživel.

Ljubi svoje rdeče lase.

prejšnji članek
Harry Styles razkriva vse
Obsedena!
Harry Styles razkriva vse
naslednji članek
To pove o tebi tvoj spalni položaj
Moj life
To pove o tebi tvoj spalni položaj
Preberite tudi