Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Če zaspiš z ličili, se ti lahko zgodi to …

22. 1. 2017; 03.18
Avtor: Ana K.
A5kS2KSCMAA6JoL.jpg-large-1024x1024
Pred spanjem vedno odstrani vsa ličila.

Se ti velikokrat pred spanjem ne ljubi odstraniti ličil? Ali pa jih ne odstraniš zato, ker misliš, da ti ne morejo škoditi? Preveri, zakaj je nujno, da vsak večer svoj obraz očistiš vseh umazanij.

1. Želiš zaspati z umazanijo iz okolja na obrazu? Prepričani smo, da ne. Zato raje nikoli ne zaspi naličena.
2. Če boš zaspala z ličili na obrazu, bodo tvoje pore zamašene. To pomeni, da bo tvoja koža čez noč, ko bi se morala obnavljati, težko dihala, kar pa bo povzročilo številne mozolje in ogrce, pore pa bodo posledično videti precej večje. Plast umazanije na koži bo preprečila njeno naravno luščenje, zato se boš zbudila z grobo in rdečo kožo.
3. Zvečer moraš na obraz nanesti vlažilno kremo, ki tvojo kožo pomirja, nahrani in neguje, če pa boš ta ritual izpustila, obnova kože ne bo mogoča.


4. Si vedela, da če zaspiš s šminko, bodo tvoje ustnice zjutraj suhe, koža na njih pa se bo luščila? Ne smeš tvegati, zato tega raje ne počni.
5. Brez odstranjevanja maskare in črtala za veke, bodo tvoje oči zjutraj videti precej temno osenčene, še huje pa je to, da boš videti zabuhla. Pigmenti iz maskare in črtala za oči namreč mašijo drobne pore in dražijo sluznico oči, lahko pa celo povzročijo zamašitev solznih žlez. Temu se raje izogni. Saj veš kako ;).
6. Zavedaj se tudi tega, da če boš zaspala z ličili na obrazu, bo tvoja posteljnina umazana. Tvoja mama pa nad tem ne bi bila najbolj navdušena, se strinjaš?

Torej, vedno pred spanjem odstrani vsa ličila. Na koncu pa še naredi kratek preizkus, če je tvoj obraz res temeljito očiščen. Z vlažno bombažno blazinico obriši celoten obraz in če je blazinica ostala čista, si svojo nalogo opravila odlično.

prejšnji članek
Si utrujena ali bolna?
Moj life
Si utrujena ali bolna?
naslednji članek
Kaj moraš vedeti o obisku kozmetičarke?
Lepotičenje
Kaj moraš vedeti o obisku kozmetičarke?
Preberite tudi