kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ti izdelki direktno iz hladilnika so odlični za lepotno nego

10. 5. 2017; 05.36
Avtor: Ana K.
lepota iz hladilnika
Za nego svoje kože ne rabiš zapraviti gore denarja.

Ni treba, da vedno kupuješ najdražje kozmetične pripomočke, ki krasijo police drogerij. Tudi doma boš našla celo vrsto izjemnih sredstev za nego svoje kože. Preveri.

1. Banana
Iz banane lahko pripraviš masko za obraz, ki bo tvojo kožo prepojila z vlago in jo naredila bolj prožno. Potrebuješ le pol banane, pol žličke skute in pol žličke jedilne smetane. Vse skupaj dobro premešaj in nanesi na obraz. Po dvajsetih minutah speri. Rezultati naj bi bili vidni že po prvem nanosu.

2. Med
Med bo tvojo kožo pomiril in zmehčal. Kaj moraš narediti? Zmešaj dve žlici medu z dvema žlicama mleka. Nato zmes nanesi na obraz. Pusti delovati deset minut in potem speri z vato in mlačno vodo.

3. Papaja
Z rezinami papaje lahko narediš čudovit naravni piling za kožo. Le-ta vsebuje encim, ki odstranjuje odmrle delce kože. Torej najprej nareži papajo na rezine. Potem vzemi eno rezino in z njo kroži po obrazu. Vse skupaj pusti delovati pet minut in speri.

4. Limona
Sok limone bo pospešil obnovo tvoje kože in razgradil v pore ujeto umazanijo. Vse kar moraš narediti je iz limone iztisniti sok in ga nanesti na svoj obraz. Vse skupaj pusti delovati pet minut in speri.

Vidiš, lepota se ne skriva daleč, najdeš jo lahko kar doma v hladilniku.

prejšnji članek
Znaš pakirati?
Moj life
Znaš pakirati?
naslednji članek
So tvoje prsi (pre)majhne?
Moj life
So tvoje prsi (pre)majhne?
Preberite tudi