kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To moraš imeti v kopalnici!

21. 11. 2017; 01.04
Avtor: Ana K.
Preveri ali našteti predmeti krasijo police tvoje kopalniške omarice.

Predstavljamo ti 9 predmetov, ki jih moraš imeti v kopalnici. Rešujejo neprijetne situacije, do katerih pride med urejanjem, omogočajo pa ti tudi pravilno nego telesa.



1. Palčke za ušesa
Veliko zdravnikov opozarja, da z njimi ni najbolj varno čistiti ušesa, saj lahko poškodujejo ušesno votlino. A vendarle, ko smo omenili palčke za ušesa nismo mislili na čiščenje ušes. Primerne so za odstranjevanje laka za nohte na blazinicah ob nohtu. Verjetno poznaš situacijo, ko si lakiraš nohte in ti čopič za nanašanje laka zaide tudi tja kamor si ne bi želela. S palčko za ušesa je ta zadeva rešena, saj lahko zelo natančno odstraniš odvečen lak.

2. Vata
Ti je znana zgodba, da si moraš odstraniti ličila pa nimaš s čim? Nato posežeš po straniščnem papirju. Neprijetno, kajne. Zato ti svetujemo, da si narediš zalogo vate. Z njo bo lažje odstraniti ličila s svojega obraza, velikokrat pa ti bo prišla prav tudi pri drugih situacijah. Na primer, če boš želela kolesariti in bo zunaj strašanski veter, jo lahko uporabiš za zaščito ušes.

3. Pinceta
Če želiš imeti lepo oblikovane obrvi, jo moraš imeti. Velikokrat pa ti bo naredila uslugo, ko boš morala odstraniti kakšno majhno stvar. Na primer klopa ali pa trn. Je zelo praktična, zato je dobro, da jo imaš pri roki.

4. Vlažilni robčki


Ko se urejaš za v šolo, se verjetno prej urediš in preoblečeš. A glej ga zlomka, ko ti pade zobna pasta na tvojo najljubšo majico ali pa ti dezodorant pusti bele lise. To bodo rešili vlažilni robčki. Hitro in enostavno odpravijo omenjeni težavi.

5. Pilica za nohte
Najstnica ti svetuje, da si kupiš kvalitetno pilico, saj je to izredno pomembno za tvoje nohte. Nekvalitetne jih lahko poškodujejo, ker so velikokrat pregrobe. Če pa se sprašuješ zakaj jo moraš nujno imeti v svoji kopalniški omarici, je naš odgovor sledeč. Ni ravno najlepše videti, da si naneseš lak na nohte, ki so neenakomerno oblikovani. Zato je priporočeno, da nohte oblikuješ, preden si jih pričneš lakirati. Končni rezultat bo lepši.

6. Brezbarven glos za ustnice
Se želiš urediti pa ne bi želela pretiravati z nanosom ličil? Potem je prava rešitev brezbarvni glos. Z njim bodo tvoje ustnice zasijale, tvoja končna podoba pa bo videti naravna in nevpadljiva.

7. Maskara
Nanos maskare je nekaj povsem normalnega. Že skoraj vsako drugo dekle jo uporablja. Če želiš poudariti svoje trepalnice, ni čisto nič narobe. Le bodi pozorna na pravilo: "Manj je več".

8. Losjon za telo
Nahrani in zaščiti tvojo kožo. Po njegovi uporabi bo le-ta sveža, sijoča in mehkejša.

9. Krema za obraz
Ličenje, zunanji vplivi okolice, umivanje obraza … in še bi lahko naštevali, so dejavniki, ki tvojo kožo izsušijo. Zato je zelo pomembno, da poskrbiš za svoj obraz in uporabljaš kremo. Naneseš jo na umit obraz zjutraj in zvečer, obvezno pa tudi pred vsakim nanosom ličil. Koža ti bo za to hvaležna.

Imaš že vse? Če ne, hitro pot pod noge in v prvo trgovino po devet osnovnih stvari, ki jih mora imeti čisto vsako dekle v svoji kopalnici.

prejšnji članek
Bella Hadid blestela na reviji modnih revij
Lepotičenje
Bella Hadid blestela na reviji modnih revij
naslednji članek
Gigi Hadid je postala ženska leta!
Obsedena!
Gigi Hadid je postala ženska leta!
Preberite tudi