Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

'Napake' so LEPE!

25. 3. 2017; 10.47
Avtor: Katja Kaja
Lily-Collins-8
Skodrani lasje, razmik med zobmi, luknjica v bradi, oblika nosu, postava … Joj! Kaj vse je lahko 'narobe', kajne?

Toda ali si vedela, da tudi priljubljeni zvezdniki niso popolni? Zato si zapomni: tudi kakšna tvoja 'napaka' je lahko znak lepote!



Poudarjene ustnice
Čeprav težko verjamemo, da se boš v odraslosti še vedno upirala polnim ustnicam, je v najstništvu to velikokrat težava. Ne zato, ker bi bilo to grdo, ampak predvsem zaradi tega, ker vrstniki radi poudarjajo drugačnost. Ker ima večina deklet normalne ustnice, so na tvoje, bolj polne, zgolj ljubosumne. Kaj narediti? Tako kot Selena Gomez uporabljaj različna rdečila in svoje ustnice poudari še s širokim nasmehom. V letu ali dveh se boš z njimi nehala obremenjevati.

Oči so ogledalo duše
Te pa dodatno poudarijo obrvi. Zagotovo je marsikatera že rekla: »Joj, zakaj imam tako košate obrvi?!« Nikar ne hiti h kozmetičarki, ne prosi mame, da bi si jih rada uredila, ali si jih ne zakrivaj s pričesko. Nekaj moramo razčistiti. Obrvi niso lepe, če ne sovpadajo s tvojim obrazom. Ni lepo, če imaš preveč košate, in ni lepo, če jih skoraj nimaš. Lily Collins pravi, da so čudne stvari tiste, ki nas delajo lepe, in se tako nikakor ne odpove svojim košatim obrvem. Kaj storiti? Prvič se odpravi k strokovnjakinji, ta bo tvoje obrvi uredila v skladu s tvojimi obraznimi potezami, nato pa boš ti to le negovala.

Višina je (tudi) prednost


Tega se zaveda igralka in pevka Zendaya, ki si jo lahko gledala v seriji Zmigaj se. Sama se je s svojo višino 178 centimetrov že sprijaznila. To je pokazala tudi v sami seriji, saj so v njej to višino velikokrat poudarjali. Od nje se lahko naučiš, da tudi če si visoka, to ni ovira pri nošenju visokih pet, ker ona obožuje res visoke. Tvoja višina te tudi ne ovira pri iskanju fantov. Res je, da bodo zrasli, in res je, da bodo tudi fantje prerasli višino 180 centimetrov. Zato ni bojazni, da jih boš vedno morala gledati navzdol. Pa tudi če jih boš, ni vse v višini, pomembna je naklonjenost.

Če bi si bile vse podobne, ne bi bilo drugačnosti, brez te pa bi težko določili lepoto. Drugačnost, 'napake', spremembe, razlikovanje, posebnosti … To so stvari, ki te delajo posebno. Tako da se ne obremenjuj s stvarmi, ki ti niso všeč, vzemi jih za svoje in zaživi z njimi. Našla se bo oseba, ki bo to na prikupen način pohvalila.

prejšnji članek
Še en neverjetni uspeh dua BQL
Obsedena!
Še en neverjetni uspeh dua BQL
naslednji članek
Naredi to za zdravo življenje
Moj life
Naredi to za zdravo življenje
Preberite tudi